Leidschendam Voorburg

Weergaven navigatie

Evenement weergaven navigatie

Vandaag

Landelijke collecte Amnesty ‘Geef om vrijheid’ volledig online

Leidschendam Voorburg

Save the date! De collecteweek is van 15 tot en met 20 maart 2021. Mensenrechtenorganisatie Amnesty International houdt in maart weer een
landelijke collecte. Met de slogan ‘Geef om Vrijheid’ wil Amnesty duidelijk maken dat vrijheid niet in alle landen vanzelfsprekend is en dat er geld nodig is om de vrijheid van mensen te waarborgen. Met het geld dat tijdens de collecte wordt opgehaald, kan Amnesty haar werk blijven doen. 

Write for Rights Voorburg

Voorburg Herenstraat 77, Voorburg, Zuid- Holland

Help jij dit jaar mee om onrecht te bestrijden? In een paar minuten maak jij het verschil. Kom in actie tegen onrecht in de wereld - Schrijf een brief en verander een leven. 

Write for Rights Rijswijk

Wijkcentrum Rijswijk Dr H.J. van Mooklaan 1, Rijswijk

Amnesty Voorburg en Rijskwijk vraagt inwoners om in de pen te klimmen tijdens de Write for Rights schrijfactie van Amnesty International. Doe mee met het grootste mensenrechtenevenement ter wereld.

Landelijke collecteweek Amnesty 13 t/m 19 maart 2022

Leidschendam Voorburg

Amnesty International is dé mensenrechtenbeweging die wereldwijd opkomt voor gelijke rechten voor iedereen. Om haar onafhankelijkheid te bewaren – om altijd en overal te kunnen zeggen wat ze wil – neemt Amnesty voor onderzoek naar mensenrechtenschendingen en acties geen geld aan van overheden of politieke groeperingen. Juist daarom is de opbrengst van de jaarlijkse collecte voor Amnesty van onschatbare waarde. …

Stand Amnesty International Julianaplein Voorburg

Leidschendam Voorburg

Amnesty International is op zaterdag 21 mei van 10.00 uur tot 15.00 uur met een stand aanwezig op het Julianaplein in Voorburg. Kom kennismaken met ons werk, kijk welke petities je aanspreken of snuffel tussen de kaarten en andere verkoopartikelen.

Stand Amnesty op Cultureel Zomerfestival Julianaplein Voorburg

Julianaplein Voorburg

Op 27 augustus is Amnesty te vinden op het Cultureel Zomerfestival op het Julianaplein in Voorburg. Kom langs voor een praatje en test je kennis van Amnesty en mensenrechten! Natuurlijk ligt er ook een petitie om te tekenen en zijn er kaarten, kaarsen en andere artikelen te koop.

Amnestystand op Strandwalfestival Rijswijk

De Naald Rijswijkse Bos Huys Ter Nieuburchlaan, Rijswijk

Op 10 september is het Strandwalfestival in Rijswijk. Op de markt  is Amnesty aanwezig met een kraam vol informatie en artikelen zoals kaarsen en kaarten. Kom langs, teken de petitie en test je kennis van Amnesty en mensenrechten!

×